Nieuws

Merlijn Kasteeldag 2024

12 september Slot Zeist

Van gedoe naar doen!

 

Als er gedoe is in je organisatie, blijf je er graag bij weg. Zeker als je in een verantwoordelijke positie zit, voelt het ongemakkelijk. Het komt nooit uit en het doorkruist andere belangrijke dingen.
Je denkt: misschien loopt het met een sisser af. Maar die sisser kan een draak worden. Want van gedoe komt gedonder – geheid – als je er niks aan doet. Je ziet het gebeuren en wat kun je dan? Het moet anders, maar hoe?

Kom op 12 september a.s. naar de Kasteeldag en ontdek hoe je gedoe kunt omzetten in doen: door conflicten niet als incident te beschouwen, maar als onderdeel van de samenwerking en adequaat te reageren. Blijf bij het gedoe en maak er gebruik van.

In verschillende lezingen en workshops ontdek je een nieuw perspectief en ontvang je handvatten  om direct toe te passen, vanuit de invalshoek van Integraal Conflictmanagement.

Het wordt een dag met kundige sprekers en workshops die een mix zijn van ernst en luchtig. Je investeert in een dag, waar je de volgende dag al mee aan de slag kunt!

Benieuwd? Voor jezelf en / of collega’s?
Meld je vrijblijvend aan en we houden je op de hoogte!


Reviews

NIVIC

Google Reviews
5